Ove nedelje nešto specijalno – u četvrtak od 18h je Aperitif O Delice i spremili smo vam Brutalnu vinsku poslasticu a iz Srbije je. Istina, Francuzi prave vino, bračni par iz Burgundije koji je 2008 u Rogljevu pronašao ono o čemu su sanjali godinama – pravu zemlju i podneblje da započnu svoju vinsku priču a zovu se Francuska vinarija.

Danas svoja vina izvoze na najzahtevnija svetska tržišta, ima ih i u Michelin restoranima a Delice ima tu čast da ih zastupa ovde što je za neke možda Tajna, a mi vam dajemo Obećanje da ćemo vam se ispuniti Želja za pravim uživanjem u vinima.

A vina su: 1. Brut penušavac od rizlinga, Tajna belo – chardonnay, Tajna crveno – kaberne, Obećanje – game, Želja – crna tamjanika i Istina – vranac iz starog vinograda. Autentična vina za prave ljubitelje, organski uzgoj, poštovanje prirodnih procesa, male serije. Sva vina su po promo cenama na čašu u četvrtak od 18č i to na obe Delice lokacije – Jovanova 47 i Kursulina 29.

A tokom cele nedelje ih možete i kupiti u Delice radnjama na Dorćolu i Vračaru sa popustom od 10% u okviru Belgrade Wine Week.

Vidimo se!