Danas

Slikaj i Cirkaj

Slikaj i Cirkaj kutak Kičevska 10, Belgrade, Serbia

Slikaj i Cirkaj je dvočasovna radionica slikanja za amatere. Nije potrebno nikakvo prethodno iskustvo da biste slikali u okviru programa Slikaj i Cirkaj, a na kraju radionice svaki učesnik nosi svoje remek-delo sa sobom. Kako je degustacija vina nezaobilazan deo radionice, Slikaj i Cirkaj su učesnici ovogodišnjeg Belgrade Wine Week festivala.

2.600 RSD

Veče istarskih i dalmatiskih vina

Vino bar & shop Jovana Rajića 5e, Belgrade, Serbia

Vino bar i shop Vas poziva na druženje sa vrhunskim vinima Istre i Dalmacije. Pored vinskih klasika iz vinarija Bibich, Veralda, Coletti i Stina i njihovih vina od malvazije, pošipa i plavca, očekuju vas i neke nove authtone i egzotične sorte iz ovih regija.

otvorenog tipa

Dan Malvazije

Vinoteka Cerpromet Gavrila Principa br. 9, Beograd, Serbia

Zanimljiva degustacija i promocija istarskih malvazija održaće se u Cerpromet vinoteci  u Gavrila Principa 9. Posetioci će biti u prilici da probaju čak sedam vina od sorte malvazija, razičitih stilova i ukusa, među kojima će biti i vina iz vinarije Fakin nagrađena prestižnim medaljom - Decanterovom platinom.

400 RSD

Chichateau: Punk Mix

Vinoteka Fino Vino Pop Lukina 6, Beograd, Serbia

Višednevna, besplatna degustacija 4 izabrana vina vinarije Chichateau iz Šišatovca u najlepšoj beogradskoj vinoteci - Fino Vino. Sva četiri vina posetioci vinoteke moći će da probaju u periodu od 22-25.09. od 12-20 časova, uz asistenciju i vođenje predstavnika Fino Vino vinoteke.

besplatno

Salon španskog vina i hrane

Hyatt Regency Belgrade Milentija Popovića 5, Belgrade, Serbia

Španska vina u srcu grada 4.0. donose nam i prvi Salon španskog vina i hrane. Petnaest španskih vinarija i proizvođača hrane će u saradnji sa svojim uvoznicima predstaviti španske klasike, kompleksna crvena vina, čuvene penušave kave, izuzetna organska vina, kao i iberijsku pršutu koja se ubraja među najbolje pršute na svetu, sireve i maslinovo ulje.

zatvorenog tipa

Španska vina u Volver vinoteci

Vinoteka Volver Mileševska 3, Belgrade, Serbia

Vinoteka Volver by 105 pa Opet iz Mileševske ulice priprema bogat vinski program tokom festivala Belgrade Wine Week u okviru manifestacije Španska vina u srcu grada. Pored popusta od 10 % u vinoteci na kupovinu španskih vina, 20−25. septembra publiku očekuje i nekoliko zanimljivih promocija i degustacija vina.

obavezna akreditacija

Rubin casual dinning & tasting

Boutique Trojka Bulevar Milutina Milankovića 1ž, Beograd, Serbia

Višednevna, besplatna degustacija 6 izabranih vina vinarije Rubin u jednom od vodećih gradskih restorana – Boutique Trojka. Na ovoj atraktivnoj gastro lokaciji, pored promo cena vina, posetioce očekuju i dva casual dinning uparivanja, sa vinima iz Amante linije vrhunskih vina.

otvorenog tipa

Nedelja vinarije Casa Rojo u Vino Baru

Vino bar & shop Jovana Rajića 5e, Belgrade, Serbia

Vino bar i shop Vas poziva na višednevnu promociju vinarije  Casa Rojo, čija će se vina, specijalno tokom Belgrade Wine Week-a, naći na popustu u baru i shopu ovog kultnog beogradskog vinskog mesta. Takođe, 22. spetembar od 20 časova u Vino baru održaće se i degustacija vina ove španske  vinarije.

otvorenog tipa