Vina na velikoj sceni grada!

Festival Belgrade Wine Week 5.0  još  jednom u Beograd donosi razdraganu festivalsku atmosferu inspirisanu vinom. Publika će i ove godine u poslednjoj nedelji septembra (od 26.09. do 01.10.2023) biti u prilici da uživa u brojnim vinskim događajima različitih formata, kao što su vinske žurke, degustacije, radionice, popusti za kupovinu vina u gradskim vinotekama, barovima i restoranima. Prema najavama organizatora iz udruženja Vinokultura, ovogodišnje izdanje festivala proteći će u znaku velikog broja tematskih vinskih žurki kao i ekskluzivnih wine & dine događaja. Kao i dosada, u fokusu Belgrade Wine Week-a biće promocija domaćih vina i vinarija.

Nezaobilazan deo festivala Belgrade Wine Week i ove godine biće tradicionalna manifestacija Španska vina u srcu grada – osmišljena da se vinskim profesionalcima, ali i široj vinskoj publici približe bogatstvo i raznolikost vinske Španije.

Završni događaj, Wine Platz Fest održaće se u Dorćol platz-u, biće ujedno i veliko finale ovogodišnjeg Wine Week-a, kao i prilika da publika zajedno sa organizatorima i brojnim vinarijama proslavi petu Beogradsku nedelju vina.