Učitavanje Događaji

Pozivamo vas da se pridružite jedinstvenom vinsko-gastronomskom događaju u beogradskom restoranu Legat 1903, koji je, specijalno za ovogodišnji Belgrade Wine Week, svoja dva tejsting menija upario sa izabranim srpskim vinima.

Izaberite jedan od dva neponovljiva LEGAT 1903 tejsting menija!

Mesni meni

Amouse Bouche (Kovačević Brut 2010)

Karpaćo Black Angus, raviola sa crnim tartufima (Cilić Onyx beli 2020)

Guščija džigerica sa pireom od jabuke i domaćim briošem (Semilion kasna berba 2017, vinarija Eden)

Teleći velute

Rižoto sa četiri vrste pečuraka (Frankovka vinarija Bora 2019)

Dimljeni pačiji file (Zvonko Bogdan Merlot 2019)

Legat desert

Riblji meni

Amouse Bouche (Kovačević Brut 2010)

Špagete od tune u sosu od inćuna (Rajnski Rizling Fleur d`Oranger 2019)

Sen Žak u tempuri (Cilić Morava 2019)

Supa od cvekle sa repom grdobe

Crna orzo pasta sa sipom (Muscat Petit Grain 2021 vinarija Venčac, Legat 1903)

File ribe (Radovanović Chardonnay selekcija 2020)

Legat desert