Kratak vodič kroz  Španska vina u srcu grada 2.0

Tokom ovogodišnje manifestacije Španska vina u srcu grada 2.0, u organizaciji Trgovinskog odeljenja Ambasade Španije i Belgrade Wine Week-a, vina izabranih španskih vinarija biće predstavljena kroz brojne radionice i degustacije, a takođe naći će se i na specijalnim popustima u gradskim vinotekama, prodavnicama pića, vinskim barovima.

Lista događaja i učesnika:

Španski aperitif – U Podrumu Novi wine art 24.9 odigraće se predavanje zatvorenog tipa, u organizaciji uvozničke kuće 105 pa opet. Kroz degustaciju vina Ossian i Pago de Carraovejas iz Ribere del Duero, publici će biti predstavljena i jedna od najcenjenijih i najboljih pršuta na svetu, čuvena iberijska pršuta Cinco Jotas.

Wine bar i restoran Hrastovina: 24. septembra od 19 časova Hrastovina pairing night vas vodi  u pet vinskih regija  Španije posebno odabranih za ovu priliku.

Chianti vinotekaYou are what you think (drink) – Spanish Selection degustacija šest španskih vina zakazana za petak 25.9, kao i popust od 15% za kupovinu svih španskih vina tokom BWW.

Compania de Vinos – specijalan popust od 15% na sva vina iz Španije.

Tintor vinoteka – popust od 10% za sva španska vina u ponudi vinoteke.

Podrum Wine art specijalna ponuda na čašu vina španskih vinarija El Vínculo iz regiona La Mancha i Condado de Haza iz Ribere del Duero.

Podrum Novi Wine art – popust od 10% u shopu, kao i na sva španska vina na vinskoj karti restorana.

Wine Corner – popust 10% u vinoteci na sva španska vina.

Pampour Bar – Eksluzivna selekcija 5 španskih vina na čašu tokom BWW-a, koja će ujedno biti na popustu od 10% u shopu Pampour bara.

Grape Wine Bar & Shop – popust od 10% na sva španska vina u shopu i baru

Vinoteka Neimar Bar & Shop – specijalna ponuda španskih vini na čašu tokom 25. i 26.9.

Vino i tako to – popust od 12% za vino Aresan Tradicion.

Vino bar i shop – 10% popust u shopu na sva španska vina.

Restoran Milagro – popust na sva španska vina u restoranu, uz proširen odabir vina na čašu

Vinoteka Wine Dog: događaj u pripremi.